mandag 1. februar 2010

Delta i FOTA's spørreundersøkelse om Formel 1

lg-logo Formel 1-teamenes organisasjon, FOTA, har i samarbeid med magasinet F1 Racing og elektronikkselskapet LG Electronics i dag satt i gang en spørreundersøkelse om Formel 1, som de ønsker at fans over hele verden skal svare på.

Spørsmålene de stiller er blant annet: Er det noen løp du absolutt vil beholde? Er det løp du mener vi slett ikke trenger? Hva synes du om det nye poengsystemet? Hvilke forbedringer i TV-dekningen kunne du tenke deg? Når på døgnet vil du at løpene skal gå? Vil du ha F1-informasjon på mobilen? Synes du førerne bør tvinges til å stille opp mer for publikum? Synes du førerne bør reise på verdensturne når sesongen er over?

Resultatene fra undersøkelsen vil bli brukt av FOTA som et grunnlag for å foreslå forbedringer av Formel 1 i fremtiden. Dette er en av de få måtene vi som er interessert kan få sagt vår mening om Formel 1 på, så jeg synes absolutt undersøkelsen er verdt å bruke noen minutter på å besvare.

Undersøkelsen er åpen frem til 16. februar, og resultatene vil bli offentliggjort i F1 Racing i mars. Det lover jeg å komme tilbake til når jeg har fått bladet i hende.

Klikk her for å delta i undersøkelsen

LG Electronics er offisiell tidtaker og dataleverandør til tv-sendingene fra Formel 1, og deltakerne i undersøkelsen kan også være med i trekningen av premier som de har levert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar