søndag 14. februar 2010

Dallara er i rute med Campos-chassiset

Campos Meta Present Bruno Senna Dallara-sjefen, Gian Paolo Dallara, har i dag bekreftet at de forsatt jobber med chassiet til Campos Metas Formel 1-bil, og at de holder den planlagte fremdriften. Dallara kunne også fortelle at alle krasjtestene er gjennomført uten problemer, og at produksjonen går sin gang.

Som vi har hørt i lengre tid, sliter Campos Meta med å finne en ny investor, som skal være nødvendig for å sikre teamets fremtid. Derfor ville ryktene nylig ha det til at Campos ikke hadde penger til å betale Dallara for jobben de har kontrakt på, og at serbiske Stefan GP var i ferd med å kjøpe rettighetene til chassiet i steden. Men dette ble aldri bekreftet. (Forresten ville nok en slik «handel» medføre en masse juridisk krangel, med tilhørende rettssaker og advokatregninger, så det ville neppe være noen god løsning for Dallara.)

Gian Paolo Dallara bekrefter imidlertid at «utenforstående faktorer» har forsinket prosessen, men han er likevel sikker på at de vil finne en løsning som gjør at arbeidet de har gjort ikke er bortkastet. Det må vel bety at han fortsatt tror at Campos vil bli i stand til å gjøre opp for seg - på en eller annen måte?

Men nå er det bare 24 dager igjen til teamene må stille til teknisk kontroll i Bahrain. Det er også bare to offisielle testsesjoner igjen å delta på, en i Jerez kommende uke, og en i Barcelona uka etter. Så når Gian Paolo Dallara sier at de holder fremdriftsplanen, begynner man å skjønne at den planen ikke har tatt høyde for at bilen skal testes særlig mye før det braker løs.

Men, men – bedre sent enn aldri. Det ville vært flott om Bernie fikk seg en på kjeften for alle negative uttalelsene sine. Håper bare at US F1 snart kan vise frem en kjørbar bil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar