søndag 3. januar 2010

Pedro de la Rosa til Sauber?

peter-sauber Det er ikke Nick Heidfeld, men Pedro de la Rosa, som blir Kamui Kobayashis teamkollega hos Sauber. Ja, dette er faktisk hva den sveitsiske avisa Blick hevder i dag. Blick er kjent for å ha gode kontakter innad i Saubers team, så det er godt mulig det er sant. Men jeg velger å tvile inntil det er bekreftet.

En annen avis - NZZ am Sonntag - siterer Peter Sauber på at han skal ha sagt at han har hentet inn en erfaren mann, som tilfører ny kunnskap til teamet. Det kan jo passe på Pedro de la Rosa, ettersom han har vært testfører hos McLaren siden 2003. Sauber skal også ha bekreftet at den nye føreren ikke er Nick Heidfeld.

Spanjolen de la Rosa har ikke kjørt Formel 1 siden han var hos Jaguar i 2002, så hvorfor han foretrekkes foran Nick Heidfeld er ikke lett å skjønne. Han hadde jo for lite sponsorpenger til å få den ledige plassen hos Campos Meta, så det må jo være informasjonen han har med seg fra McLaren som teller i hans favør.

Pedro de la Rosa fyller for øvrig snart 39, så det går feil vei med rekrutteringen i Formel 1 hvis han også kommer tilbake. Han og Michael Schumacher skal kanskje kjøre i en egen «oldboys-klasse»?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar