søndag 24. januar 2010

Lopez til US F1 og Heidfeld til Mercedes

Lopez Autosport – som vanligvis ikke farer med tomme rykter – melder at argentineren Jose Maria Lopez på mandag vil bli offisielt bekreftet som en av US F1 sine førere for 2010. Lopez har lenge hevdet at han var tilbudt en plass hos US F1, men at han selv måtte skaffe sponsorer som kunne betale for plassen.

Ifølge Autosport er det den gamle Formel 1-kjøreren Carlos Reutemann, som nå er argentinsk topp-politiker, som skal ha sørget for at Lopez har fått samlet sammen den nødvendige økonomiske støtten i hjemlandet.

Jose Maria Lopez kjørte Formula 3000 og GP2 fra 2004 til 2006, men har etter det kun kjørt GT-biler, for det meste i hjemlandet. Jeg trodde kravene til å få Superlisens var ganske strenge, så hvordan kan dette gå an?

En som har Superlisensen i orden, men som nå ser ut til å ha gitt opp å få kjøre Formel 1 i år, er Nick Heidfeld. Ifølge hans manager Andre Theuerzeit har Heidfeld nå skrevet kontrakt med Mercedes GP om å bli deres testfører. Synd og skam, etter min mening. Heidfeld er for god til å sitte på innbytterbenken.

Da er det vel klart for Vitaly Petrov hos Renault?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar