søndag 27. desember 2009

US F1 med egen YouTube-kanal, nettside og blogg

usf1 Da en av grunnleggerne av YouTube, Chad Hurley, ble medeier i US F1, ble det sagt at teamet skulle bli tigjengelig for fansen på en helt ny måte, ved bruk av ny teknologi.

Foreløpig har vi ikke sett så mye til dette, men på lille julaften åpnet US F1 sin egen kanal på YouTube, der de har lagt ut en del intervjuer og informasjonsvideoer fra fabrikken i Charlotte.

US F1 har fortsatt ikke annonsert hvem som skal kjøre for dem neste år, men teamsjef Peter Windsor hevder at dette vil skje «very soon». Det spekuleres nå i om teamet vil bruke YouTube til å offentliggjøre førerne sine.

Her er US F1 sin offisielle YouTube-side

På første juledag oppdaget jeg også at US F1 i all stillhet hadde relansert nettsiden sin, og endelig har lagt ut en del informasjon om teamet. Peter Windsor har også en blogg der.

Selv om nettsiden fortsatt virker ganske enkel og «tynn», er det i hvert fall et skritt i riktig retning. Det pussige er at selv om man skriver usf1.com i adresselinjen, så endres URLen til usgpe.com. US GPE var et navn teamet hadde i en kort periode mens de kranglet med Bernie om de skulle få lov til å hete noe som inneholdt betegnelsen F1. Men det ordnet seg jo med US F1, så hvorfor de fortsatt bruker usgpe.com på nettet er litt forvirrende.

Sjekk ut US F1 sine nettsider 

Det er ikke lenge siden Bernie var ute og sa at han tvilte på om US F1 ville overleve vinteren. Men dette viser at det fortsatt er liv i teamet, så la oss håpe at Bernie tar feil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar