torsdag 17. desember 2009

Sauber har sikret seg Kamui Kobayashi

Kamui-Kobayashi Peter Sauber har alltid hatt et godt øye til nye talenter. Det viste han ved flere anledninger forrige gang han var teameier, og det ser ut for at han fortsetter med det etter å ha tatt tilbake teamet fra BMW. I dag ble det offentliggjort at det mange mener var «årets nykommer», Kamui Kobayashi, skal kjøre for Sauber i 2010.

Kobayashi gjorde inntrykk på svært mange i de to løpene han fikk kjøre for Toyota på slutten av årets sesong, og ingen kunne ha gjettet at han ikke hadde kjørt en Formel 1-bil på syv måneder.

Nå spiller det sikkert en viss rolle for Peter Saubers beslutning at Kobayashi har med seg sponsorer til en verdi av omkring 50 millioner kroner til teamet, men uansett er det fint at den unge japaneren får kjøre neste år.

Nå gjenstår spørsmålet om hvem den andre føreren hos Sauber blir. Nick Heidfeld er nok fortsatt førstevalget, men han vil fortsatt vente og se om Michael Schumacher bestemmer seg for å gjøre comeback for Mercedes GP. Hvis ikke det skjer, regner de fleste med at Heidfeld blir Mercedes-fører neste år.

De neste på Saubers liste er Giancarlo Fisichella, Pedro de la Rosa, Christian Klien og Vassily Petrov.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar