tirsdag 13. oktober 2009

Ny dato for Monacos Grand Prix 2010?

monaco_2008 Våkne journalister som planlegger reisene sine for neste års sesong har oppdaget at den offisielle nettsiden til Monacos Automobilklubb nå opererer med søndag den 16. mai som dato for Monacos Grand Prix 2010. Dette betyr at løpet er flyttet en uke frem på kalenderen i forhold til FIAs oppsett som ble offentliggjort i september.

Teamene har vært bekymret over at Monacos og Tyrkias Grand Prix var satt opp med bare en ukes mellomrom, så det er ikke usannsynlig at dette er løsningen på problemet. Det tar visstnok lang tid å frakte biler og utstyr med trailer fra Monaco til Tyrkia, og å utsette Tyrkias Grand Prix ville skapt nye problemer i forhold til Kanadas Grand Prix to uker etterpå. Nå blir det altså to uker mellom Monaco, Tyrkia og Kanada, mens Spanias og Monacos Grand Prix kommer to helger etter hverandre.

Dette får meg til å tenke at Bernie må være ganske sikker på at Canadas Grand Prix vil gå i orden, ellers ville han nok flyttet Tyrkias Grand Prix i steden.

Ingen ting er ennå offisielt bekreftet av FIA, så det er fortsatt et spørsmålstegn bak den nye datoen. Men arrangørene i Monaco bør vel være ganske sikre før de endrer datoen på nettsiden sin?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar