onsdag 21. oktober 2009

Ingen endelig terminliste før i desember

Formula One World Championship FIAs World Motor Sport Council har i dag godkjent fremskyndingen av Monacos Grand Prix 2010 med en uke, til den 16. mai, slik at teamene får den tiden de har bedt om for å transportere biler og utstyr til Tyrkia.

Men WMSC ønsker også at løpene i Brasil og Abu Dhabi skal bytte plass i forhold til den opprinnelige lista for 2010. Det betyr dessverre at vi ikke får sesongavslutningen på Interlagos neste år heller. FIA har bedt de to arrangørene om å godkjenne denne endringen, og da blir det nok slik. Hva som er grunnen til dette vites ikke, men det er vel ikke så usannsynlig at araberne har tilbudt Bernie ekstra betaling for å få være avslutningsløp.

Om det blir noe Kanadas Grand Prix neste år er fortsatt ikke avklart, og rotet med finansieringen av Donington Park gjør at Englands Grand Prix også henger i en tynn tråd. FIA har derfor bedt Bernie om en rask avklaring av skjebnen for disse to løpene.

På grunn av alle usikkerhetsmomentene som fortsatt råder har FIA nå sagt at den endelige kalenderen for 2010 ikke vil bli offentliggjort før i desember. Så dersom man planlegger å reise til et Formel 1-løp neste år, bør man nok vente en stund med å bestille billetter til alt er hundre prosent sikkert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar