tirsdag 13. oktober 2009

Coulthard lager trøbbel i India

RedBullSpeedLinkLogo David Coulthard har ertet på seg en del mennesker i India, etter å ha brutt den avtalte fartsgrensen under en Formel 1-demonstrasjon på den nye Raijiv Ghandi Sea Link-brua i Mumbai.

Coulthard ble målt til hele 260 km/t med en RB5 ute på brua, mens maksfarten arrangørene hadde fått tillatelse til var 100 km/t. Nå krever direktøren for selskapet som driver brua en rapport om hendelsen, slik at en anmeldelse kan vurderes.

Coulthard har beklaget hendelsen, og hevder at han forsøkte å holde fartsgrensen. Men han sier det er vanskelig for en som har kjørt i over 300 km/t hele karrieren å bedømme hvor fort 100 km/t er. Livsvarig fartsblind, med andre ord.

Det var hele 50 000 tilskuere til stede på arrangementet, men det spørs om arrangørene er like fornøyd med Coulthards opptreden som publikum. De hadde betalt inn rundt en halv million kroner i depositum for å få lov til å slippe DC over brua, og av dette var cirka 200 000 kroner sikkerhet for at fartsgrensen ikke skulle brytes.

"Vi har respekt for at David bidrar til å sette «the Link» på kartet. Men han brøt fartsgrensen og vi må dekke boten. Vi kommer ikke til å betale tilbake depositumet,» sa en av sjefene i bruselskapet.

Men Coulthards opptreden var bare en liten del av et større Red Bull-sponset Formel 1-show som varte i en hel uke, så det kan vel hende at Red Bull tar kostnaden som en del av markedsføringen.

Red Bull gives you wings!

1 kommentar:

  1. merkelig at dem er så opptatt av fartsgrensen på den brua,for når du ser bilder av trafikken i india så virker det jo ikke akurat som det er trafikksikkerheten som er så viktig.

    SvarSlett