mandag 26. oktober 2009

350 frivillige fra England redder løpet i Abu Dhabi

Yas-Marina-circuit Som vanlig når Bernie finner et nytt land som vil betale dyrt for å få arrangere et Formel 1-løp, så er det på et sted helt uten motorsportstradisjoner. Og Abu Dhabi er ikke noe unntak. Derfor er araberne nødt til å få hjelp, og jeg leser nå at de har hentet inn 350 erfarne frivillige fra engelske motorklubber for å klare å arrangere løpet.

Mer enn 125 av britene har vært i Abu Dhabi en stund allerede, for å hjelpe til under GP2-løpet som ble kjørt sist helg. Og frem mot Formel 1-løpet blir organisasjonen forsterket med 225 frivilige engelskmenn til. De fleste skal være  brann- og flaggvakter, men også redningsbilene og viktige funksjoner i Race Control vil bli bemannet av tilreisende fra øyriket.

De frivillige får ikke betalt for jobben, men får selvsagt dekket alle utgifter i forbindelse med oppdraget i Abi Dhabi. De ansvarlige i British Automobile Racing Club opplyser at interessen var så stor at de kunne ha sendt over 1000 frivillige til løpet.

Neste år står det et løp i Korea på programmet, og der har de vel heller ikke flust med folk som har vært med på å arrangere billøp før. Kanskje man skulle sjekke om de trenger hjelp?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar