onsdag 30. september 2009

Stol-leken er i gang – Alonso har satt seg hos Ferrari

alonso_ferrariBekreftelsen fra Ferrari kom raskere enn forventet, men det var vel ikke noen vits i å utsette noe som alle visste, nemlig at Fernando Alonso skal kjøre Ferrari i årene fremover på bekostning av Kimi Räikkönen. Så da kan vi hake ut ett av punktene i gårsdagens liste.

Nå legges presset på McLaren, for å få dem til å bekrefte at Kimi skal overta Heikki Kovalainens plass ved siden av Lewis Hamilton. Sånn kommer det til å bli i ukene fremover – en bekreftelse avløses av rykter om den neste.

Det ryktes i dag at Rubens Barrichello skal være svært nær en avtale med Williams. Sier han ja vil det trolig bety at han og Nico Rosberg bytter team. Men Brawn sliter fortsatt med å bli enig med Jenson Button om en ny kontrakt, så Rubens har et dilemma her. Button gikk mye ned i lønn før årets sesong for å beholde jobben, og han forventer nå å få igjen for det etter en fantastisk sesong.

Barrichello vet derfor ikke om han skal ta sjansen på å vente og se om Button forlater Brawn, slik at det blir plass til ham sammen med Nico Rosberg, eller om han skal ta tilbudet fra Williams mens plassen fortsatt er ledig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar