tirsdag 11. august 2009

Michael Schumachers comeback avlyst – Luca Badoer overtar

michael_schumacher_mc Etter at alle verdens medier har vært fulle av stoff om Michael Schumachers comeback i to uker, kom i dag sjokknyheten om at han likevel ikke kommer til å stille opp for Ferrari i Valencia. Grunnen til den uventede beslutningen skal være nakkeskaden han pådro seg i et krasj på motorsykkel i februar.

Schumacher har selv hele tiden tatt forbehold om at legetesten kunne stoppe hans comeback, men de fleste trodde nok ikke at skaden var så alvorlig. Men det skal visstnok være en brist i en nakkevirvel som har fått legene til å råde ham til å trekke seg, for å unngå forverring.

Ferrari har meldt at det blir deres testfører Luca Badoer som nå skal kjøre Massas bil i Europas Grand Prix i Valencia. Sist Badoer kjørte et Formel 1-løp var i 1999 for Minardi. Men han har – i motsetning til Schumacher – kjørt mange runder med årets Ferrari F60.

Dette er nok dårlige nyheter for alle som raste ut og kjøpte billetter til løpet i Valencia. Billettsalget til Spa hadde også tatt seg opp i påvente av Schumachers comeback. Nå blir det nok mange avbestillinger til disse to løpene.

Men egentlig var det kanskje like greit at vi ikke fikk se hva Schumacher kunne utrettet i en moderne F1-bil. Det kunne lett ha blitt pinlig for noen, enten han hadde gjort det bra eller dårlig. Nå kan jo Schumi-fansen i alle fall fortsette å drømme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar