mandag 20. april 2009

Vettel koser seg med søstera til Kate

Vettels dirty sister En våken fotograf i Shanghai oppdaget på fredag at det sto en merkelig tekst på rattet i Sebastian Vettels Red Bull-bil. «Kates’s Dirty Sister» sto det på et klistremerke tvers over rattet. Bildet av dette ble lagt ut på nettet, og satte i gang en diskusjon om hva dette skulle symbolisere.

BBCs reporter Martin Brundle fikk nyss i saken, og spurte like godt Vettel rett ut om hva som var meningen med teksten. Vettel fortalte da at han ganske enkelt likte å gi hver enkelt bil han kjørte et pikenavn. Det var fordi han brukte å behandle biler og damer like pent, og dessuten syntes han at både biler og damer var sexy.

Og utgangspunktet for navnet på bilen han kjørte med i Kinas GP, var at han hadde kalt bilen han startet med i Australia for Kate. Men den bilen ble ødelagt i kollisjonen med Robert Kubica, og han fikk en ny til Malaysias GP. Den nye bilen var oppgradert og litt raskere og mer aggressiv, derfor hadde han valgt å kalle den for Kate’s Dirty Sister.

Og som vi så fungerte «søstera til Kate» svært bra i Shanghai.

Dette var en ny og morsom måte å gjøre bilen mer personlig på. Plysjterninger og Wunderbaum passer kanskje dårlig i en Formel 1-bil, så dette var nok det beste han kunne få til.

Bra at noen Formel 1-førere finner på noe som er litt utenfor normalen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar