onsdag 15. oktober 2008

Viasat Sverige har snudd, men hva med Viasat Norge?

Vår svenske venn Daniel på f1bloggen.se kan fortelle at Viasat i Sverige nå har tatt til fornuft, og derfor likevel kommer til å vise Formel 1 på TV6 ut sesongen, slik abonnentene deres var lovet før sesongen startet.

En av grunnene til dette er nok at Teknikens Världs nettside har kjørt en kampanje som samlet inn over 3 400 underskrifter mot omleggingen. Viasat Sverige sier de har innsett at seerne fikk for kort varsel, og at mange fikk problemer med å skaffe seg nytt utstyr og nye abonnementer før løpet i Shanghai til helga.

Men hva med Viasat Norge? Ingen ting tyder på at de har planer om å snu i denne saken. Kanskje vi har vært for lite aktive med å klage her på berget, slik at Viasat tror at vi er glade og fornøyde? Det burde vi kanskje gjøre noe med?

Send klage nå!
Jeg oppfordrer derfor alle til å sende en klage på e-post til sportssjef stian.kleppo@tv3.no og si fra at du forventer at Visat Norge gjør det samme som i Sverige, og sender de to siste Formel 1-løpene direkte på SportN og/eller TV3.

Det er ingen skam å snu i tide!

3 kommentarer:

 1. Kina-løpet skal sendes på SportN også, ifølge en pressemelding TV3 sendte ut idag... husker ikke om det sto noe ang. Brasil løpet, men grunnen til endringen av Kina-løpet var fordi kabel-selskapene i Norge var for treige til å "ordne" med kanalene (haha)

  SvarSlett
 2. direkt från min inbox! inte riktigt som tidligere, men har man sportn så en bedring.

  Hei, Daniel

  Ettersom flere kabel-tv-selskaper vil ha problemer med å tilgjengeliggjøre Viasat Sport og Viasat Motor for sine kunder allerede til helgen, vil vi dobbeltschedulerer kvalifiseringen og hovedløpet fra Kina Grand Prix. Det vil si at både Viasat Sport og SportN sender begge disse løpene direkte. Løpene fra den siste runden i Brasil vil vi etter planen sende direkte på Viasat Sport og Viasat Motor. Løpene vil gå i opptak på SportN og Viasat 4.


  Her er en oppdatert sendeplan for Kina Grand Prix:


  Kina Grand Prix:

  Fredag 17. oktober kl. 06.30: Treningsrunde 1. Opptak på Viasat Sport.

  Atle Gulbrandsen kommenterer.  Fredag 17. oktober kl. 07.55: Treningsrunde 2. Direkte på Viasat Sport.

  Atle Gulbrandsen kommenterer.  Fredag 17. oktober kl. 04.55 (natt til lørdag): Treningsrunde 3. Direkte på Viasat Motor. Opptak på Viasat Sport kl. 06.55 (lørdag morgen).

  Atle Gulbrandsen kommenterer.  Lørdag 18. oktober kl. 07.55: Kvalifisering. Direkte på Viasat Sport og SportN.

  Atle Gulbrandsen kommenterer.  Søndag 19. oktober kl. 08.45: Hovedløpet. Direkte på Viasat Sport og SportN. Redigert opptak på Viasat 4 klokken 17.00.

  Atle Gulbrandsen og Thomas Schie kommenterer.


  Vennlig hilsen

  Øystein Hygen Christensen

  SvarSlett
 3. Når Viasat sier "begge løpene" mener de altså kvalet og løpet i Shanghai. Dessverre står det til slutt: "Løpene fra den siste runden i Brasil vil vi etter planen sende direkte på Viasat Sport og Viasat Motor". Så vi må nok fortsatt henge på dem og klage for å få til det samme som i Sverige.

  SvarSlett