onsdag 10. september 2008

Nytt tidsskjema for Singapore Grand Prix

Singapore-natt Tidsplanen for Singapore Grand Prix i slutten av september er etter lange overveielser blitt endret, for at førerne skal få mer treningstid i flomlys.

Etter den opprinnelige planen skulle de faste treningene på fredag og lørdag kjøres mens det var dagslys, men representanter for førerne klagde på at de ikke syntes de fikk nok treningstid i kunstlys. De ønsket i utgangspunktet å få ekstre treningstid på torsdag kveld, men dette var ikke arrangøren villig til å gå med på.

Men nå har man isteden blitt enige om å gjøre om tidsplanen, slik at alle treningsomgangene vil gå etter mørkets frembrudd. Som en følge av at lørdagstreningen kjøres senere enn planlagt, måtte kvalifiseringen også flyttes til et senere tidspunkt.

De to treningsomgangene på fredag vil nå starte klokka 19.00 og 21.30 lokal tid (13.00 og 15.30 norsk tid), og lørdagstreningen skal starte kl. 19.00 (13.00 norsk tid). Ny lokal tid for kvalifiseringen på lørdag er 22.00, mens løpsstart fortsatt er søndag kl. 20.00 lokal tid. De viktige tidene for oss blir altså kl. 16.00 på lørdag og 14.00 på søndag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar