mandag 14. juli 2008

Regn på Hockenheim til helga?

ferrari_wet Det finnes en mengde nettsider som melder været for hele verden, og det er derfor gjort i en fei å sjekke hva slags vær vi kan vente oss under Tysklands Grand Prix til helga.

Som tenkt, så gjort. Og det er ikke uten en viss glede jeg kan konstatere at alle værmeldingssidene på nettet mener at det vil bli overskyet og lett regn eller regnbyger på Hockenheim både fredag, lørdag og søndag. Årets sesong har allerede hatt et par spennende løp på vått føre, og ett til ville bare vært fint (for oss som sitter hjemme, vel å merke).

Hittil har det sett ut for at regn er en fordel for Lewis Hamilton og McLaren, og en ulempe for Ferrari, og det er det kanskje ikke alle som liker. Men vi er i alle fall sikret at det blir mye «action» når det blir vått på asfalten, så den sjansen får vi ta. Kanskje kan BMW-Sauber få litt hjelp av været til å ta en seier på hjemmebane?

Så vidt jeg husker ble det meldt at det skulle bli regn under Frankrikes Grand Prix også, uten at det klaffet særlig godt, så det er nok lurt å ta et visst forbehold for at varslene for Hockenheim slår til. Men det er jo alltid lov å håpe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar