torsdag 17. juli 2008

Red Bull Racing bekrefter Sebastian Vettel for 2009

Sebastian_Vettel Så er det endelig klart at det blir Sebastian Vettel som skal overta David Coulthards plass ved siden av Mark Webber hos Red Bull Racing til neste år. Selv om Vettel har vært favoritt til denne jobben lenge, har det gått rykter om at Red Bull-sjefene hadde utsatt beslutningen til Fernando Alonso hadde bestemt seg. Men dette viste seg altså å være feil, for i dag gikk Red Bull ut med nyheten om at Vettel har fått en avtale for 2009.

Sebastian Vettel er bare 21 år, men har allerede vist at han har både talent og fart nok til å kunne gå helt til topps i Formel 1. Dessuten er han en utadvendt og positiv type, som allerede er blitt den mest populære Formel 1-føreren i hjemlandet, Tyskland.

Med dette har Red Bull fått ro i rekkene for 2009, og spekulantene har et sete mindre å plassere Fernando Alonso i. Men til gjengjeld kan vi regne med at det blir fart i ryktene om hvem som skal ta over plassen som Vettel etterlater seg hos Toro Rosso. De mest aktuelle synes nå å være en av GP2-førerne, Bruno Senna eller Sebastian Buemi. Som outsidere har vi de to arbeidsledige fra Super Aguri, Anthony Davidson og Takuma Sato. Men Gerhard Berger har god tid, og kommer neppe til å forhaste seg med å ta en beslutning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar