onsdag 30. juli 2008

Kimi Räikkönen ikke fornøyd med Bridgestone

Kimi Räikkönen skal ifølge nettsiden f1complete.com ha klaget på at det er for stor forskjell på dekkpartiene Bridgestone leverer til løpshelgene. Han skal ha sagt at ett sett dekk kan fungere helt fint med et spesielt oppsett av bilen, mens det neste settet er helt håpløst med samme oppsett. Han innrømmet at det selvsagt kan oppstå små «følelelsesfeil» på grunn av dekkblandingene, men han hadde ikke forventet så enorme forskjeller.

Kimi skal også ha sagt: «Fordi Bridgestone ikke lenger har noen konkurrenter på levering av dekk til Formel 1, behøver de ikke å bruke så store ressurser på kvalitetskontroll. Dette er svært skuffende. For to år siden hadde vi to dekkmerker, og da var det ingen slike problemer».

Det høres ikke usannsynlig ut at Bridgestone har redusert på kvalitetskontrollen når de ikke lenger har noen konkurrenter i Formel 1. De vil vel spare penger som alle andre nå for tiden.

At det er Kimi som sier fra om problemet er kanskje ikke så overraskende. Han er vel ikke kjent for å gjøre som PR-folkene ønsker. Men han er heller ikke den som klager i tide og utide, så Bridgestone bør nok ta dette på alvor. Ferrari har jo tidligere vært Bridgestones «kunde nummer 1», så det blir spennende å se hva som skjer videre. (Dersom historien er sann, vel og merke.)

1 kommentar:

  1. Hei, meget god info om F-1. Er innom siden din par ganger om uken å følger med. Forsett med det gode arbeid.

    SvarSlett