søndag 1. juni 2008

Renault fortsetter i Formel 1 (og bruker mer penger enn Flavio vil innrømme)

Briatore-Goshn Renaults toppsjef Carlos Goshn sier i et intervju med den italienske sportsavisen «Gazetta dello Sport» at Renault ikke har noen planer om å gi seg i Formel 1, selv om de akkurat nå ikke er på topp. Han sier at Renault tvert imot kommer til å fortsette i sporten i mange år fremover.

Goshn sa også at han ikke er glad for resultatene teamet oppnår for tiden, men at han er sikker på at den harde jobbingen de har lagt ned vil bære frukter i andre halvdel av sesongen. Han fremhevet også Fernando Alonsos betydning for teamet, og sa at han er sikker på at Alonso kommer til å bli hos Renault etter 2008.

Det er selvsagt godt nytt for alle som har fryktet at Renault har planer om å trekke seg fra Formel 1, at Goshn kommer med en slik erklæring. Dette bør stoppe alle ryktene om at Renault vil bruke de dårlige resultatene som et påskudd for å trekke seg ut av Formel 1.

Men det var nesten like interessant å høre at Goshn motsa teamsjef Flavio Briatores ofte gjentatte usagn om at Renault bruker mye mindre penger på Formel 1 enn mange andre team.

«Vi støtter FIAs planer om kostnadsreduksjoner, men det er ikke sant at vi bruker mindre penger enn de andre. Ellers ville vi ikke ha blitt verdensmestre to ganger i løpet av de siste tre årene», sa Goshn.

Det blir interessant å høre hvordan Flavio Briatore skal bortforklare dette utsagnet. Er Goshn ute etter å sette Flavio på plass?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar