torsdag 15. mai 2008

Hold deg oppdatert med en egen verktøylinje for Formel 1-nyheter

verktoylinje For å gjøre det enklere for deg som er Formel 1-interessert å følge med på nyheter om sporten, som f.eks. bloggen min, andre F1-blogger og viktige nyhetssider, har jeg laget en verktøylinje som du enkelt kan installere i nettleseren din.

Verktøylinja inneholder en direkteknapp til bloggsiden min og en RSS-knapp som viser overskriftene fra bloggen. Dessuten er den ferdig oppsatt med menyknapper med linker til de viktigste F1-nyhetssidene og de mest aktive F1-bloggene.

I tillegg har verktøylinja et søkefelt, samt noen ekstra finesser (Gadgets) du kan bruke hvis du vil. Du kan også konfigurere verktøylinja etter at du har tatt den i bruk, og fjerne ting du ikke vil ha eller legge til nye funksjoner. Dette gjør du fra «Toolbar options» i nedtrekksmenyen lengst til venstre (klikk på pila bak f1-ojs.blogspot.com).

Du kan laste ned verktøylinja på linken nedenfor og prøve den. Liker du den ikke kan du bare avinstallere den igjen. Har du forslag til endringer, så legg gjerne inn en kommentar nedenfor.

Last ned verktøylinja her

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar