torsdag 29. mai 2008

Donington vil gjerne overta Englands Grand Prix

Ifølge avisen Sunday Mirror er Donington Park i ferd med å posisjonere seg for å kunne overta Englands Grand Prix når Silverstones avtale med Bernie Ecclestone og FOM går ut.

Det er godt kjent at forhandlingene mellom BRDC - som eier Silverstone - og Bernie om å fornye avtalen om å arrangere Formel 1-løp fra 2010 ikke går så godt. Det er på bakgrunn av dette at Donington nå har sendt ut «følere» for å se om de kan komme i posisjon for å overta Englands Grand Prix.

Doningtons leietaker Simon Gillett skal ha uttalt til Sunday Mirror at «...alt er mulig å få til i løpet av tre år. Når det gjelder F1 kan vi ikke se bort fra den muligheten.»

Dette må være en gavepakke til Bernie. Han blir sikkert glad når han får to interessenter som han kan sette opp mot hverandre. Da kan han skru opp prisen enda litt til.

Donington ligger en times kjøring nordover fra Silverstone, og skal ha svært gode motorveiforbindelser til London. Anlegget er nylig renovert for å kunne arrangere MotoGP-runder, og har planene klare for videre utbygging.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar