onsdag 14. mai 2008

BMW-Sauber skal ha flaks for å vinne et løp i år

BMW-SauberDr. Mario Theissen, teamsjefen i BMW-Sauber, sa etter løpet i Bahrain at han var sikker på at hans team kom til å ta det største steget fremover når sesongen fortsatte i Europa, og at de da kom til å bli en enda større utfordring for McLaren og Ferrari enn de hadde vært i de første løpene i år.

Dette fikk McLaren-sjefen, Ron Dennis, til å kontre med en uttalelse om at han ikke hadde noen stor tro på at BMW-Sauber ville klare å levere like gode resultater utover i sesongen, men at han tvert imot trodde at de kom til å falle av i forhold til McLaren og Ferrari.

Og det ser ut for at Ron Dennis får rett. Etter å ha vært på pallen i de tre første løpene i år, har BMW-Sauber ikke klart å blande seg inn i tetstriden noe mer. Robert Kubica tok riktignok fjerdeplasser både i Spania og Tyrkia, men det var nok mest fordi Heikki Kovalainen var uheldig. Og fjerdeplassene tyder ikke på at BMW-Sauber er kommet noe nærmere, heller det motsatte.

Så dessverre for oss som ønsker oss flere biler som kjemper helt oppe i teten, så ser det ut for at Mario Theissen for en gangs skyld tok for hardt i.

Men som vi alle vet, i Monacos gater kan det meste skje. Selv om BMW-Sauber normalt ikke holder samme fart som Ferrari og McLaren, så kan det jo komme en overraskelse her av grunner ingen har kontroll over. Men det blir kanskje den eneste sjansen BMW-Sauber får i år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar