torsdag 17. april 2008

Toro Rosso jakter nye eiere i Kuwait

Samtidig som Super Aguris oppkjøpere fra Dubai har trukket seg fra en planlagt handel, hører vi at Toro Rossos deleier, Gerhard Berger har reist til Kuwait for å diskutere mulighetene for et samarbeide med oljesjeikene.

Berger er på jakt etter en ny partner som kan overta Red Bull-sjefen, Dieter Mateschitz sin halvpart av teamet, som han la ut for salg for en tid siden. Nå har han fått en innbydelse fra presidenten i Kuwaits Automobilklubb om å besøke landet for å diskutere saken.

Ettersom det ene araberlandet etter det andre nå bygger baner for å kunne søke om å få arrangere Formel 1-løp, har Kuwait ifølge Gerhard Berger funnet ut at det er smartere å eie et Formel 1-team slik at de får reklamert for landet sitt mye oftere enn bare en gang i året.

Berger regner med å få anledning til å møte forretningsfolk som kan være interessert i å delta i prosjektet, og planlegger flere reiser til Kuwait for å finpusse planene.

Aguri Suzuki hadde noen engelske fyrer i Magma Group som mellommenn når han skulle handle med araberne, og det gikk jo skeis.  Det er kanskje tryggere at Berger tar saken selv og reiser på besøk til araberne. Vi får i alle fall håpe han er heldigere med kjøperne enn Aguri Suzuki var.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar