torsdag 17. april 2008

Super Aguri-oppkjøpet er offisielt avblåst

Det er nå offisielt bekreftet at Magma Group, som hadde en avtale om å overta Super Aguri, har trukket seg fra avtalen. Det var investeringsfirmaet Dubai International Capital som sto bak Magma Group, og araberne har nå varslet at de ikke lenger ønsker å investere i teamet.

Det har vært mye frem og tilbake om dette oppkjøpet helt siden sesongen startet, og Super Aguri har vært nødt til å utsette både testing og utvikling i påvente av en endelig avgjørelse som kunne gi dem friske penger i kassen.

Teamets fremtid er nå svært usikker, og selv om det visstnok skal være andre mulige interessenter til å overta, er det nå stor fare for at Super Aguri ikke kan stille til start i Barcelona neste helg.

Teameier Aguri Suzuki må nå sette sin lit til at nye forhandlinger med ledelsen i Honda kan føre til at fabrikken fortsetter å gi B-teamet sitt kreditt og reservedeler inntil en annen løsning kan komme på plass. Men dersom Honda nå sier stopp, kan det være slutten for det minste teamet i Formel 1.

Litt rart egentlig, når man hører alle historiene om hvor ivrige mange araberland er etter å få en fot innenfor Formel 1, at de likevel ikke passer på når et team nå er til salgs. Og Super Aguri har jo både en motorleverandør og sin egen fabrikk, så de burde være et godt kjøp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar